Våra kurser har för närvarande ett lite annorlunda kursupplägg

Ni delas in i grupper om 4 personer dvs 2 killar och 2 tjejer och ni roterar endast med varandra, dvs ni dansar endast med två (eller max tre) personer vid varje kurstillfälle. Dock kommer vi göra nya grupper emellanåt så ni kommer inte dansa med samma personer varje gång.  
 
Med detta upplägg är det extra viktigt att vi har någorlunda jämn fördelning
mellan killar och tjejer. I vissa fall kommer det så klart vara ett par tjejer eller killar extra och då fördelas dessa ut i grupperna så att vissa av grupperna består av 5 personer. 
 
För att i största möjliga mån få jämn fördelning ber vi er att vara noga med att meddela om ni får förhinder på något av kurstillfällena. 
 
Vi hoppas att ni har förståelse för att vi vidtar dessa åtgärder och att ni trots ett lite annorlunda upplägg kommer och dansar med oss.

VIKTIGT: 
• Kom endast till kursen om du är fullt frisk och helt utan symptom som hosta, halsont etc.
• Var noga med handsprit och tvätta händerna noggrant och ofta.

 

Danskurser höst 2020

Kursomgång 1, aug. - okt. 2020

Klicka på kursnamnet så kommer du
till mer info och anmälan. 
  Samtliga kurser pausas fr.om 3 november. .

    Tisdag          

Bachata
Nybörjare, kurs 2
  

kl 18.00
4 ggr
Kursstart meddelas längre fram

Bachata forts. 2
kl 19.30
6 ggr
Kursstart 20 okt

För dig som gått minst 2 kurser på  bachata forts 1 nivå, dvs du har gått minst 18 kurstimmar eller har motsvarande kunskaper.

    Torsdag        

Salsa forts. 1
kl. 18.00
6 ggr
Kursstart 1 oktober


Salsa forts. 3
Kl. 19.30
6 ggr
Kursstart 24 september

 Lördag       

 

    Söndag          

Salsa forts. 2.2
kl 16.00
6 ggr
Kursstart 18 oktober


Salsa Nybörjare
kl 16.00
6 ggr
Kursstart 18 oktober

Kunskapsnivåer:

Salsa Nybörjare: Du har inga förkunskaper i dans eller du har dansat lite salsa, gått 1-2 kurser och vill repetera grunderna. 

Salsa Nybörjare 2: Detta är den andra delen i nybörjarkursen vilket innebär att du behöver ha dansat ca 6 kurstillfällen tidigare.

Salsa Forts. 1: Du har gått minst en kurs på nybörjare 2 nivå. dvs minst 12 kurstillfällen, eller har motsvarande kunskaper.

Salsa Forts. 2: Du har gått minst en kurs på fortsättning 2 nivå. dvs minst 24 kurstillfällen, eller har motsvarande kunskaper.

Salsa Body Movement: Du har gått minst en kurs på fortsättning 2 nivå, dvs minst 24 kurstillfällen, eller har motsvarande kunskaper.


Bachata Fortsättning 1: Du har gått minst en Bachata Fortsättning 1 tidigare, dvs minst 12 kurstimmar i bachata eller har motsvarande kunskaper

Bachata Fortsättning 3: Du har gått minst två fortsättning 2 kurser tidigare eller har gått minst 30 kurstimmar i bachata eller har motsvarande kunskaper
 

Använd inneskor i Najadens salar!

På kurs och practica i Najadens salar ska inneskor användas för att undvika att dra in grus och smuts i salarna. Ta med dig bekväma skor, gärna med så hal sula som möjligt.

TÄNK PÅ MILJÖN!
Hjälp oss att minska användningen av engångsglas genom att ta  med en vattenflaska till kurs och practica